Open Stu­dio Delft2024-01-31T15:29:08+01:00

Open Stu­dio Delft

FAQ items aan het laden...

Open Studio is een broedplaats voor talenten in de wijk die een droom hebben om op het podium te staan. Onder leiding van professionele zang-, muziek- en theatercoaches ga je aan de slag met jouw ambities.

Logo open Studio

Welkom bij Open Studio Delft

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder, van beginner tot semi-professional, is welkom en krijgt de kans zichzelf verder te ontwikkelen. Onder leiding van professionele zang‑ en muziekcoaches ga je bij Open Studio Delft aan de slag met jouw ambities.

Houd je van muziek, zang, spelen in een band of songwriting? Of ken je mensen in de wijk die hier graag mee bezig zijn? We zijn altijd op zoek naar nog meer talent! Kom je ook langs?

We repeteren 1x in de week en hebben regelmatig optredens, want podiumervaring is een belangrijk onderdeel van de Open Studio.

Open Studio speelde al bij Burendag, Pionierskwartierfestival, Open Monumentendag, Theater de Veste, Museum Prinsenhof Delft, Podium HAL015.

Coaches bij de Open Studio

Marjet Roerink

Marjet
Roerink

Artistiek leider
Suzanne Vissers

Suzanne
Vissers

Coördinator
Donnie Duvall

Donnie
Duvall

Muziekcoach

Leonie
Bolleboom

Zangcoach
Michael Broekhuizen

Michael
Broekhuizen

Muziekcoach
Victor Wang

Victor
Wang

Muziekcoach

Het Laat­ste Nieuws

Muziek over­brugt verschillen

In het tijd­schrift Delfts Leven van De Laat­ste Eer ver­scheen een arti­kel over de Open Stu­dio van Cul­tuur­huis Delft. Het bena­drukt de ver­bin­den­de kracht van samen musiceren. 

Open Stu­dio in Concert

Zater­dag 9 decem­ber kun je in HAL015 genie­ten van alles wat Open Stu­dio Delft in huis heeft: van band­jes tot koor­zang en van gitaar tot dar­boe­ka. Ver­ras­sen­de arran­ge­men­ten die je omver blazen

Muziek­fes­ti­val Pionierskwartier

Bij het Pio­niers­kwar­tier­fes­ti­val ver­zorg­de Open Stu­dio een groot deel van de pro­gram­me­ring. De Open Stu­dio acts Good Days, The Hour Shift, Laser Lemon, Stack­a­de­mics en Crac­kling Lea­ves tra­den hier op.

Kom je ook langs?

Wan­neer: Open Stu­dio Delft repe­teert elke dinsdagavond.
In de zomer heeft de Open Stu­dio een zomerstop.
Tijd: Van 20.00 t/m 22.00. Inloop van­af 19.30 uur.
Loca­tie: Stunt, Vul­ca­nus­weg 307

Con­tact
Heb je vra­gen of wil je mee­doen? Mail dan naar aanmelden@cultuurhuisdelft.nl.

Tip: heb je een vraag op het gebied van the­a­ter? Suzan­ne en Mar­jet zijn ook the­a­ter­coach en hel­pen je graag! Indi­vi­du­e­le zang- en/of the­a­ter­coa­ching is moge­lijk op afspraak.

Volg Open Stu­dio Delft op Inst­agram.

Bekijk de video voor een sfeer­im­pres­sie van Open Stu­dio Delft:

Mede mogelijk gemaakt door:

Ga naar de bovenkant