Theater de Veste ╳ Cultuurhuis

Geplaatst op: 15 november 2023

Afgelopen jaar hebben we een mooie samenwerking opgestart met Theater de Veste die we in 2024 voortzetten. Dit levert mooie momenten, ontmoetingen en ervaringen op.

Culture Club Theater naar Theater de Veste

Culture Club Theater

De kinderen (7 – 13 jaar) van de theatergroep Culture Club van Cultuurhuis Delft lieten zich op 1 oktober in Theater de Veste inspireren tijdens de voorstelling ‘Ik …eh ik’, van Het Houten Huis. Een voorstelling voor iedereen die weleens vastloopt of in de war is. Op 2 december spelen de kinderen hun zelfgemaakte eindvoorstelling, gebaseerd op het thema, het decor en de muziek van deze jeugdtheatervoorstelling. Veel van de kinderen van de theatergroep krijgen het bezoeken van een theatervoorstelling niet van huis uit mee. In mei 2024 bezoeken ze de voorstelling BAS.

Open Studio Delft

De jonge bands van de Open Studio timmeren hard aan de weg en zijn klaar voor een groter publiek. Op 4 oktober en 2 november verzorgden zij het voorprogramma bij de concerten van Ricky Koole en Sven Hammond. Ook kregen zij de mogelijkheid om vragen te stellen deze artiesten tijdens een meet & greet.

Kick-off project slavernijverleden

De deelnemers van Open Studio en het Creatief Atelier bezochten in november de voorstelling ‘De Plantage van mijn Voorouders’. Dit voorstellingsbezoek vormt de kick-off van ons aankomende project in het kader van het themajaar slavernijverleden. Dit project wordt vormgegeven samen met onze partners. 

Foto: Culture Club Theater bezoek een voorstelling in Theater de Veste. Fotograaf: Suzanne Vissers

Deel dit bericht