Schrijf jij de zomerhit van 2022?

Geplaatst op: 22 juli 2022

Schrijf in 2 dagen je eigen tekst en muziek. Muziekcoaches Melissa en Eric gaan je daarbij helpen! Wordt jouw nummer de nieuwe zomerhit van 2022?!

Schrijf je eigen lied

Schrijf je eigen lied

Jarno schrijft zelf een lied tijdens Open Studio Delft. (Foto: Suzanne Vissers)

Altijd al een liedje willen schrijven? Muziekcoaches Melissa van der Linden en Eric Guinée gaan je daar bij helpen! Ga deze zomer muzikaal aan de slag: schrijf je eigen teksten en muziek. Met een simpel stappenplan werken we toe naar een eindconcept dat je altijd kan blijven gebruiken. Wordt jouw nummer de nieuwe zomerhit van 2022?!

Op donderdag 28 en vrijdag 29 juli ga je onder begeleiding van de Melissa en Eric van 12:00 tot 16:00 uur aan de slag met schrijven en optreden. Op donderdag ligt de focus op het schrijven. Op de vrijdag ligt de focus op het optreden met je zojuist geschreven liedje. Ook zal op vrijdag 29 juli om 15:00 uur van het Dianto Reed Quintet voor jullie optreden, dit zijn vijf jonge Spaanse muzikanten uit Amsterdam. Dit optreden wordt georganiseerd i.s.m. het Kamermuziek Ateliers Delft. Daarnaast is er vrijdag de mogelijkheid om zelf op te treden. Het wordt echt een muzikaal feestje!

Leuk als je meedoet!

Je hoeft geen noten te kunnen lezen of veel ervaring op het podium te hebben om mee te kunnen doen. Ieder niveau is welkom en Melissa en Eric staan met alle liefde voor jullie klaar. Je kunt je eigen instrument meenemen, maar er zijn ook twee piano’s, een keyboard en een gitaarversterker aanwezig. Heb je nog andere wensen? Stuur dat dan mee bij je aanmelding!

Aanmelden of vragen? Mail naar: marjet@cultuurhuisdelft.nl.

Meer over Melissa en Eric

Melissa is afgestudeerd aan het Albeda College als Muzikant/ Producer. Ze is zowel op het podium als in de studio te vinden bij vele muzikanten. Ze geeft veel les, zit in veel schrijfsessies van verschillende muziekgenres en treedt vaak op met vocalisten.

Eric is ook afgestudeerd aan het Albeda College als Muzikant/ Producer. Daarna heeft hij aan het conservatorium Jazz/Pop gestudeerd en nu volgt hij de studie Docent Muziek. Naast de studie heeft Eric zijn eigen home studio waar hij voor zichzelf en voor anderen opneemt. Ook geeft hij gitaarles en is hij actief als muzikant.

Leuk feitje: In 2016 mochten Melissa en Eric optreden met saxofonist Tim Ries van The Rolling Stones!

Wanneer: donderdag 28 en vrijdag 29 juli
Tijd: 12:00 – 16:00 uur
Waar: Abtswoude Bloeit, Aart van der Leeuwlaan 332
Voor wie: iedereen
Kosten: gratis
Aanmelden: marjet@cultuurhuisdelft.nl

Dainto Reed Quintet

Dianto Reed Quintet (Foto: Bart Domhof)

Luister mee naar een interview over ‘Schrijf je eigen lied’ bij Omroep Wetering:

Deel dit bericht