Rappen bij ‘015 op de beat’ & meer!

Geplaatst op: 25 mei 2022

Edi van Dicey is producer en coach bij '015 op de beat'. Elke zaterdag geeft hij rapworkshops, maar hij organiseert nog veel meer in de wijk Buitenhof!

edi van dicey

edi van dicey

Elke zaterdag is er ‘015 op de beat’ in de muziekstudio in wijkcentrum The Culture Delft. Deze bijeenkomsten zijn een initiatief van Cultuurhuis Delft in samenwerking met producer Edi van Dicey en rapper BF. Voor een kijkje achter de schermen stelden we Edi vier vragen. De antwoorden geven je een mooi beeld van alles wat Edi organiseert in de wijk voor jongeren.

1. Welke activiteiten organiseer je in de Buitenhof? 
Edi: “Ik organiseer elke zaterdag  ‘015 op the beat’, dit zijn rapworkshop in samenwerking met Cultuurhuis Delft. Ik werk daarnaast aan nog meer projecten voor jongeren in de wijk Buitenhof, zoals ‘015 on stage’, dit is een podium voor jong talent uit de wijk, maar ook werk ik in opdracht van Stichting Canidram aan BASI. Dit is een traject voor talentontwikkeling van jongeren en sociaal impact maken. Tot slot geef ik ook lessen kickboksen voor jongeren van 12-18 jaar.”

2. Hoe verloopt het? 
Edi: “De meeste van deze projecten zijn pas sinds kort van start gegaan, maar er sluiten steeds meer jongeren aan. Wij krijgen vaak positieve reacties en merken dat de jongeren behoefte hebben aan dit soort projecten.”

3. Vertel iets over jezelf.
Edi: “Ik ben van oorsprong een muziekproducer en sportcoach en geef in opdracht muziek- en sportworkshops. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te delen met jongeren en hun horizon te verbreden. Niet alleen sport en/of muziek gerelateerd, maar ook als handvaten voor het leven. Bij Stichting Canidream ben ik werkzaam als projectleider.”

4. Is er nog een plek om mee te doen en hoe kun je je opgeven?
Edi: “Er is zeker plek om mee te doen! Opgeven kan bij de activiteiten zelf. De activiteiten kunnen je vinden via de website van Cultuurhuis Delft en Stichting Canidream.”

Lees ook:

Foto: Edi van Dicey

Deel dit bericht