Zomerfestival bij Abtswoude Bloeit!

Geplaatst op: 21 juni 2023

Op vrijdag 30 juni is er een spetterend zomerfestival in de tuin van Abtswoude Bloeit in de Voorhof. We vieren samen de zomer met eten, muziek, workshops en spelletjes.

zomerfestival

zomerfestival

Op vrijdag 30 juni van 16.00 tot 21.00 uur nodigen we alle bewoners en omwonenden van Abtswoude Bloeit uit voor een spetterend zomerfestival in de tuin! We vieren samen de zomer met eten, muziek, workshops en familiespellen voor jong en oud. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking de Oekraïense bewoners van Abtswoude Bloeit, waardoor we tijdens het festival ook kunnen genieten van Oekraïense cultuur en tradities.

Van 16.00 tot 18.00 uur staat de tuin in het teken van oude spellen zoals spijkerpoepen, zaklopen en touwtrekken. Kinderen kunnen zich na deze spellen ook uitleven op het springkussen en smullen van de lekkere hapjes. Tijdens het gehele festival kunnen er verschillende creatieve workshops gevolgd worden, zoals een opzwepende dansworkshop.

Vanaf 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk avondeten van de BBQ, zomerse salades, een heerlijke kop soep en traditioneel Oekraïense gerechten. Tijdens het eten is er live muziek van Rotterdamse artiest Comfort Creature, zangeres Veronika Zablotska en muzikanten van de Open Studio Ahmad, Omar en Moaz.

Zomerfestival

  • Vrijdag 30 juni 2023
  • 16.00 t/m 21.00 uur
  • Abtswoude Bloeit, Aart van der Leeuwlaan 332
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het zomerfestival en aanmelden is niet nodig. Kom gezellig langs!

Foto: De tuin van Abtswoude Bloeit. Fotograaf: Suzanne Vissers

Deel dit bericht