Terug naar overzicht

zomerfestival

Op vrij­dag 30 juni van 16.00 tot 21.00 uur nodi­gen we alle bewo­ners en omwo­nen­den van Abts­wou­de Bloeit uit voor een spet­te­rend zomer­fes­ti­val in de tuin! We vie­ren samen de zomer met eten, muziek, work­shops en fami­lie­spel­len voor jong en oud. Het fes­ti­val wordt geor­ga­ni­seerd in samen­wer­king de Oek­ra­ïen­se bewo­ners van Abts­wou­de Bloeit, waar­door we tij­dens het fes­ti­val ook kun­nen genie­ten van Oek­ra­ïen­se cul­tuur en tradities.

Van 16.00 tot 18.00 uur staat de tuin in het teken van oude spel­len zoals spij­ker­poe­pen, zak­lo­pen en touw­trek­ken. Kin­de­ren kun­nen zich na deze spel­len ook uit­le­ven op het spring­kus­sen en smul­len van de lek­ke­re hap­jes. Tij­dens het gehe­le fes­ti­val kun­nen er ver­schil­len­de cre­a­tie­ve work­shops gevolgd wor­den, zoals een opzwe­pen­de dansworkshop.

Van­af 18.00 uur kan ieder­een genie­ten van heer­lijk avond­eten van de BBQ, zomer­se sala­des, een heer­lij­ke kop soep en tra­di­ti­o­neel Oek­ra­ïen­se gerech­ten. Tij­dens het eten is er live muziek van Rot­ter­dam­se artiest Com­fort Cre­a­tu­re, zan­ge­res Ver­o­ni­ka Zablots­ka en muzi­kan­ten van de Open Stu­dio Ahmad, Omar en Moaz.

Zomer­fes­ti­val

  • Vrij­dag 30 juni 2023
  • 16.00 t/m 21.00 uur
  • Abts­wou­de Bloeit, Aart van der Leeuwlaan 332
  • Er zijn geen kos­ten ver­bon­den aan het zomer­fes­ti­val en aan­mel­den is niet nodig. Kom gezel­lig langs!

Foto: De tuin van Abts­wou­de Bloeit. Foto­graaf: Suzan­ne Vissers