Terugblik vrouwendag Voorhof

Geplaatst op: 16 maart 2022

Het was feest op Vrouwendag in de Voorhof! We vierden deze dag met dans, muziek, wellness, eten en samenzijn. Benieuwd hoe het was? Bekijk hier de foto's terug!

Internationale Vrouwendag

Abtswoude Bloeit! Internationale Vrouwendag 2022

Op dinsdag 8 maart was het Internationale Vrouwendag. Dit vierde het Cultuurhuis ook in de wijk Voorhof. En wat was het een feest!

Uit allerlei windrichtingen kwamen vrouwen van uiteenlopende leeftijden en achtergronden af op de door ons georganiseerde verwennerijen. Dames genoten van massages, make-up & haarbehandelingen, tweedehands kleding, heerlijk eten, livemuziek en sommigen waagden zelfs een dansje. Het was voor velen een geslaagde, nieuwe ontmoeting met elkaar én met de Woonkamer van de Wijk. Deze woonkamer vind je op de begane grond van het gebouw Abtswoude Bloeit. Hier organiseert Cultuurhuis Delft het hele jaar door activiteiten voor de wijk Voorhof.

Onze dank is groot naar de professionals en trouwe vrijwilligers die invulling aan deze dag gaven. De reacties van vrouwen uit de wijk waren hartverwarmend en smaken naar meer in de toekomst. Zorg dat je er volgend jaar bij bent en houd ons programma in de gaten voor nog veel meer leuks dat er snel aankomt!

Bekijk hieronder de foto’s van fotografe Esther de Cuijper voor een mooie sfeerimpressie van Vrouwendag in de Voorhof. Op Facebook vind je nog meer foto’s. 

Deel dit bericht