Muziekles in de Buitenhof

Geplaatst op: 14 december 2020

Vanaf juli 2021 starten we met Muziek in de Buitenhof! Kies voor zang, gitaar of piano! Schrijf je nu alvast in en zodra het kan gaan we van start!

Workshop drumbeat

Workshop drumbeat

Heb je altijd al willen zingen, gitaar of piano leren spelen? Dat kan komend voorjaar 2021! Ben je tussen de 6 en 18 jaar en woon je in de Buitenhof? Geef je dan alvast op!

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, dan starten we met een informatiemiddag in Delfia en drie gratis proeflessen. Daarna beslis je of je door wilt gaan. De muziekles kost € 217,50 voor 15 lessen van 20 minuten. Wij willen graag dat muzieklessen toegankelijk zijn voor alle kinderen, daarom werken wij samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zuid-Holland. Zij helpen onder andere kinderen uit gezinnen die rondkomen van een minimum inkomen, zodat zij volwaardig kunnen participeren in de samenleving en dus ook muzieklessen kunnen volgen. Op hun website kun je zien of je in aanmerking komt voor een aanvraag.

Heb je nog vragen of wil je je alvast aanmelden, neem contact op met Moen van de Rode Feniks, moen@rode-feniks.nl of Angela van Cultuurhuis Buitenhof angela@cultuurhuisdelft.nl.

Deze muzieklessen worden aangeboden door Cultuurhuis Delft, de Rode Feniks en Drøn Muziek.

Foto: Workshop drumbeat zomer 2020. Fotografe: Esther de Cuijper

Flyer muziekles Buitenhof

Deel dit bericht