Liesbeth stelt zich voor!

Geplaatst op: 4 juli 2024

Sinds mei 2024 is Liesbeth de Boer cultuurcoach in de wijk Tanthof. Deze functie is op initiatief van zowel De VAK, centrum voor de Kunsten als Cultuurhuis Delft. In wijkcentrum De Hofstee kun je al enige tijd muzieklessen volgen, maar de twee culturele organisaties willen het meedoen aan cultuur nog meer stimuleren, voor iedereen.

Liesbeth de Boer

Ik ben Liesbeth de Boer (1984) en studeerde Theater‑, Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Daarna ging ik als docent en maker aan de slag: als kunstdocent in het voortgezet onderwijs en ik volgde daarnaast een opleiding Grafisch Ontwerp aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Nu ben ik actief als grafisch ontwerper en als educator, het liefst combineer ik die twee. Voor kunstprojecten knoop ik bijvoorbeeld graag educatieprogramma’s in film, media en technologie én allerlei verschillende groepen aan elkaar.

Ik werk graag met licht, schaduw en projecties en ben gefascineerd door toeval: wat komt er tot stand als je zomaar dingen laat ontstaan en je je niet vastpint op een perfect eindresultaat? Hoe ver rijkt onze verbeeldingskracht, als we spelen met vlekken, scheuren of lichtinval? En zijn jonge mensen daar een stuk beter in dan volwassenen? (Het antwoord laat zich raden!) Ik woon in Rotterdam-Noord (helaas niet in Delft, maar wel op fietsafstand) en heb zin om als cultuurcoach aan de slag te gaan!

Heb je een idee of wens? Let me know! Je kunt me bereiken via liesbethdeboer@vak-delft.nl.

Deel dit bericht