Terug naar overzicht
Burendag Delft

Buren­dag 2020. Foto­gra­fe: Esther de Cuijper

Wat: Buren­dag 2021
Wan­neer: 25 sep­tem­ber 2021
Tijd: 11:00 — 16:00 uur
Waar: Bui­ten­hof & Voorhof
Voor wie: Ieder­een is welkom!

Op 25 sep­tem­ber is het weer tijd voor de jaar­lijk­se Buren­dag! Van 11:00 tot 16:00 uur kun je terecht op ver­schil­len­de loca­ties in Voor­hof en Bui­ten­hof voor de leuk­ste activiteiten!

Wat is er te doen bij Cul­tuur­huis Delft?

Bij het Cul­tuur­huis Delft gaan we van 11:00 tot 16:00 uur samen muziek maken, eten en bewe­gen. Drie acti­vi­tei­ten die men­sen ver­bindt en over lands­gren­zen heengaan.

Cul­tuur­huis Delft in de Bui­ten­hof | Mozart­laan 670: Krijt mee met de man­da­la-kuns­t­rou­te door de Bui­ten­hof, komen kij­ken naar het nieu­we 3D-kunst­werk, bezoek de kle­ding­ruil­beurs, kom luis­te­ren naar lokaal talent, doe mee met een kick­box cli­nic en drink een kop­je kof­fie bij de kof­fie HUB!

Cul­tuur­huis Delft in de Voor­hof | Aart van der Leeuwlaan 332: Geniet van muziek in de tuin met wat lek­kers erbij, bekijk de expo­si­tie van wijk­be­wo­ners, of krijg stijlad­vies in het win­kel­tje van Greet. Dans mee in de silent dis­co en doe mee aan de work­shop col­la­ges maken! Ook is er muziek van de Open Stu­dio en zijn er kraam­pjes van buurtinitiatieven.